i keep a close watch on this heart of mine


Sitter på datan. Ska egentligen göra ett arbete om Johnny Cash. Men är så nervös inför svenska lektionen att det inte går. Ska prata inför hela klassen!!!
Ska ut ikväll med bästa vän! Ska bli svin kul. Och imorgon har jag paey @ my place. Taggad som fan!
Ska uppdatera med bilder och sånt från min födelsedag sen. Kanske senare idag. Vi får se. Ska vara mer nervös nu, ciao!

like you said


Uuuh, sitter och gör ett arbete om Försvarsmakten. Om det går bra? Klart, har ju det i blodet.

det var som första dagen i resten av ett liv

Wohoooo! En dag kvar tills jag är 18. Och jag är inte så exalterad längre. Faktiskt så längtar jag inte längre. Kommer ändå inte kunna göra något, är för fattig. 
Satte på MTV nyss och insåg just hur mycket jag hatar hiphop. Inte Eminem då. Men alla andra.
Nu ska jag gå och kräkas och sedan åka till skolan!


i'm doing it for the thrill


Förlåt så hemskt mycket för en dålig update! Har varit borta ett tag. Försökte få Marcus att gästblogga i lördags, men han ville inte. Det här påsklovet har varit riktigt bra. Jag har spenderat mest tid med Marcus. Lelle har jag inte hunnit träffa, sadly.. Fyller stor om två dagar. Hur det känns? Jääääävligt bra!
Just nu är  jag hos Marcus, han sitter och drar bort hårstrån från baksidan av mina lår. Förut borstade vi tänderna och hånglade efteråt. Yes, vi har konstiga idéer. Det kanske är därför vi passar så bra ihop?
Har visst skola imorgon. Och jag har inte ens börjat på mitt svenska tal. Lotta kommer inte bli glad. Jag måste börja, men har ingen inspiritation!!! Bläääää. Skolan är nog ingenting för oss, allra minst Frida Katrin.


she screamed, so i had to slap her


Jag insåg just innebörden av det hela & tänker förstöra mig själv ännu mer.


as i remember it, i cried for help

Tror vi spenderat tre dagar ute hos mig på landet. Saknade bara Lelle!  
Det har varit ünderbart. 


something, something, darkside


Jag lever. Det är allt jag vet just nu. Allt annat är förvirrande.

Trippen till Älvdalen var faktiskt välbehövlig. Bröllopet var jätte fint. Grät lite. 
Idag ska bra människor eventuellt komma hem till mig ute på landet hos pappa och grilla. Det är hyfsat bra väder ute. Kanske.
Jag är äcklig.


like a bird

Om tio minuter lämnar jag stan i några dagar. Vad jag tycker om det? Suger. Jag vill inte. 
Kommer hem på lördag skulle jag tro. Och då har jag antagligen pappas hus för mig själv.
Ryktas om att jag ska ha fest helgen jag fyllt år. 
Nu ska jag åka. 


can i be the only hope for you?


Hela helgen har jag spenderat med Marcus. Det behövs nu när jag ska åka bort på onsdag och vara borta ett bra tag. Jag vill egentligen inte åka och förstår inte varför vi måste åka två dagar innan det är bröllop. Jag fattar det inte. Fattar inte heller varför det läggs ner så mycket energi på det heller. Egentligen bryr jag mig inte om bröllopet. Visst, det är kul att min morbror hittat någon han vill dela sitt liv med. Han ska ju bli pappa och allt för första gången nu också. Men jag vet att han aldrig skulle komma på mitt bröllop. Det låter så rått, men det är så. Det är så våran släkt är. Ingen ställer upp, förens det verkligen gäller. Och jag vill inte ställa upp. För jag vet att jag skulle få så lite tillbaka. Usch vad jag kommer sakna Marcus. Fast jag tror att han tycker det är skönt att vi inte ses på ett tag. Det behöver man ibland. Men det kommer suga att vara borta från honom så länge. Träna kommer jag inte heller få göra. Blääääää!
Hatar Älvdalen. I really do. Fredagsnöjet är att sitta på Nordea parkeringen med sin epa eller "trimmade" Volvo 740. Och det tilltalar mig inte speciellt mycket. Inte ett dugg för att vara exakt. Jag vet hur det kommer sluta. Det kommer sluta med att jag och mamma, eller mormor, blir jätte osams. Jag ska bara sitta med morfar i soffan och titta på History Channel.
Det suger att jag inte har körkort eller jobb heller. För då kanske jag hade haft en bil. Och då hade jag kunnat åka nånstans. Gosh, I need a job.

ingen kan älska som vi


Igår hade vi fem månader. Bara så ni vet. Allt är perfekt & jag älskar honom. Punkt.


det var bättre förr. var det verkligen det?

Det finns saker som gör att jag kan bryta ihop totalt. Saker som dyker upp bara sådär. Helst av allt skulle jag vilja sluta prata. Bara gå i min egna värld lyssna på Iggy Pop och bara va. Men det går ju inte. Inte nu. Jag vill vara kall och bitchig. Men det är jag inte. Det går ju inte. Inget går. 


t'day's not a good day to be alive

Jag vill inte säga mer än vad rubriken avslöjar.


kill a few, save a thousand

Well, åker till gymmet. Igen. Beach 11 vare va? Har verkligen inga bilder att dela med mig utav, men kan bero på att jag aldrig är hemma längre. Men flytta snart då? Jo tack gärna. Då får man i alla fall en hemma nyckel! Fyller 18 om 22 dagar för er som missat! 


boom goes the dynamite

Jag skiter i att min statistik suger. Jag tycker om mina trogna läsare, som läser trots att jag inte skriver nåt. Ni får mig att ändå skriva något litet och meningslös.
Anyway så har jag varit på gymmet i nästan två timmar med Frida, mein liebling och hans broder. Jag är faktikst nöjd med min insats, dock kan jag köra hårdare. Imorgon kanske. Uhm, just det. När Frida och jag skulle gå till löpbandet så var det några blattebrudar som tyckte det var värt att skratta åt. Hatar sånt. Vet inte varför jag just skrev det där.. Jag skyller på att jag är trött.
Nu ska jag äta pasta med Marcus! 
Bild får ni klara er utan!


knick knack paddywack give a dog a bone

One, two, buckle my shoe
Three, four, shut the door
Five, six, pick up sticks Seven, eight, lay them straight London bridges falling down My fair lady

i managed to become someone i don't want to be

So, what can I say?



i will die young, just like you kurt


Nu är jag vaken efter en dusch, mini-roadtrip & frukost med Marcus. Sitter fortfarande i Västerås. Det har varit jätte mysigt faktiskt! Behövde komma bort ett tag. Mycket tid har spenderats med lillebror, quality time I guess. Det behövdes. Jag är inte pepp på att gå till skolan imorgon alls.
Marcus och jag skulle gått på stan igår egentligen, men det blev inte så. Det slutade med att vi åkte omkring i halva Västerås och letade efter ett parkeringshus utan bommar. Men det lyckades vi inte med. Så det blev en mysig åktur med min älskling i alla fall.
Jag vill inte hem idag. Orkar inte faktiskt. Jag ska rymma.

how does it feel to be dominated by a weaker hybrid than you?

Så. Nu har jag jobbat klart och sitter bak i bilen med Marcus på väg mot Västerås! Vi överraskar min käre farfar. Träningen gick bra, men kunde gått bättre! Går nog dit på söndag igen. Eller tidig måndag morgon.
Bild får ni klara er utan.

play that funky music white trash


Oj då! Länge sen jag bloggade. Den börjar bli dammig märkte jag. Men jag har väl inget att skriva. As usual. Så jag ordbajsar lite.- Jag är klar med min novell vi skulle skriva i svenskan. Jag grät när jag skrev den. Känner mig så jävla töntig! Skrev lite på mitt tal som vi ska läsa upp inför hela klassen. Själva. Jag är nervös. Även om det är lång tid kvar. Tänkte kanske lägg ain novellen här, vad säger ni om det? I need your opinion!
Imorgon ska jag jobba och direkt efter det dra min familia + Marcus till Västerås. Ska bli mysigt. Igår var vi på en utställning om "Kan svenskheten ta slut?". På vår guide så lät det som att det var något fult att vara stolt och svensk. Men jag respekterar hennes åsikter, fast jag hade svårt för det. Jag tränade faktiskt lite igår med Frida, som också tagit bort sin tandställning! Nu vet ni det. Idag ska jag nog träna mer. Med Marcus, tror han kan peppa till mig ordentligt. Eller, jag hoppas det iaf.
Älskar er anonyma som kommenterar min blogg btw! Nu ska jag återgå till datalektionen och fortsätta jobba. (Duktigt va?)
Juste, hej Viktoria! Vet att du läser min blogg eftersom att du sa det. Hehe.
Lelle, lånar bilden från facebook för har inga at the moment pga att jag sitter i skolan. Hope it's okay hun!

RSS 2.0