i can complete you

Jag har verkligen inga bilder från igår. Men jag hade kul, and that's the point. All cred åt Udriam att han orkar! Ballast i djungeln, eller hur var det? Hos min karl btw. Mår bra. Hejdå. 


so messed up i want you here


Jag måste bort härifrån.


jag vill hålla din hand hela livet ut


Blogga hit och blogga dit. Jag skriver inget intressant. Eller, jag skulle kunna. Om jag vore anonym. Nu går det inte, hemlisar är till för att hålla. Right? Fast får man berätta en hemlighet för en annan, om hemligheten varken skulle skada personen man berättar det för och den som berättade den från början? Hetsade igenom ett prov idag. Bra skit. Fick reda på att mitt dataprov inte alls gick så bra som jag trott. Bara för att jag glömt att ställa in allt innan jag började skriva. Bra Frida! Har så fruktansvärt ont i högra axeln. Jätte intressant att läsa. Eller hur? Men tyvärr kan jag inte skriva allt. Har som sagt ett privatliv som jag inte vill att någon ska ta del av. Hihi busigt va? Jag har jätte ont i axeln! Helvete. Sån där smärta man får efter att ha burit en jätte tung väska. Nu orkar jag inte mer. Ska ut till pappsen ikväll. Får se om jag orkar ha fest nästa helg. 


i want to

Hejdå.


it takes a fool to remain sane


I'm good. Var ute en halvtimme förut och gick. Skönt såhär på morgonkvisten. Innan det så tog jag mitt andra glas kreatin. Idag dividerar jag om jag ska sola eller inte. Får se helt enkelt. Nu ska jag gå och duscha. Sen ska jag till äckelskolan och ha spanska i nästan två timmar. Usch va jag inte är pepp på det! 


rape me


Marcus är här och det är underbart. Älskar den mannen! Och jag har mensvärk. Imorgon ska jag vara duktig och gå ut och gå med mamma vid halv åtta. Börjar ju 20 i elva. Känns bra! Tog mitt första glas med kreatin förut. Bara så ni vet.
Laddar ner låtar till min mp3, fy fan vad jag vill ha en iPhone så jag kan ha Spotify i mobilen! Ska snart hoppa i sängen och lägga mig bredvid mitt hjärtegull. ♥
Vet att jag använt bilden förr, men har brist på nya bilder på just mig och Marcus.


ditt liv är inget du bara lever med, du ska dö med det också


Nu tänkte jag vara lite djup..
Det är såhär att jag kan vara extremt svartsjuk, vilket är jobbigt både för mig och Marcus. Visserligen är han också svartsjuk. Men det hör inte hit nu. Anledningen till att jag blivit så svartsjuk är just för att min första pojkvän var helt dum i huvudet, utan att överdriva. Han ljög och var otrogen. Oh yes! Det är precis han jag pratar om. Och det han gjorde mot mig fick mig att inse att tjejer faktiskt är dumma i huvudet och inte tänker för fem öre. Det värsta är när tjejer är snyggare än mig. Jag hatar det. Och jag tror alla som har pojkvän förstår mig. Det är jobbigt att behöva ha konstiga tankar hela tiden och tro att alla människor är bra. För det är de inte. Jag litar på min pojkvän, och han kan lita på mig. Skulle aldrig få för mig att göra något med en annan. Som innan jag gick ut på en promenad så började en kille på facebook snacka om att jag skulle ligga med honom istället för Marcus, just för att Marcus hade en liten kuk, enligt den här killen. Men varför skulle jag ligga med någon som påstår sig ha större kuk? Jag skulle inte ligga med honom om han ens var den sista killen på jorden. Btw, läser du det här så kan jag skryta med att min pojkvän inte alls är så liten. Sen om Marcus blir generad över att jag skriver öppet att han är stor bryr jag mig inte om. Det är ändå ingen annan som ska komma innanför hans kalsonger mer än mig ändå. Och han är den som kommer innanför mina trosor. Så jag förstår inte varför man ens lägger upp ett sånt förslag. Hur som helst, jag är svartsjuk av många skäl. Dels för att tjejer inte alls tänker för fem öre och sen för att jag älskar Marcus. Och jag skulle bli helt förkrossad om något hände. Vilket absolut  inte kommer hända, men ändå så finns tanken där. Just för att min första pojkvän fick mig att tro att alla killar är som han. Marcus har bevisat motsatsen. Har bara svårt för tjejer, de visar ofta att de inte tänker för fem öre.
Enjoy the crap!

propane nightmares


Idag är det fint väder. Vaknade upp med ett bra humör. T'day ska jag nog sola och sen promenera hem från stan. Eller jag får se. Måste ha frukost. Eller nåt i alla fall. Älskar att våren är på gång! Och min födelsedag, 38 dagar om jag inte minns helt fel. Sisådär fem helger kvar. Känns bra. Nu ska jag ta frukost så jag kommer iväg nån gång. 


i love the effect i get from your heartbeat


Jag ska förstöra mitt liv på alla sätt och vis. 


and that white babe has no tits at all


Blev inget Lelle ikväll! Är sjukt trött. Ska nog sova bort mitt liv. Ska fan lägga mig snart. Det suger så jävla hårt att inte vara 18. Om ni bara visste hur för jävligt det känns att inte kunna hänga med polare som är 18 och äldre. Eller vänta, det tror jag ni gör! Speciellt mina små classmates. Fy fan vad jag inte ska reta er när jag fyllt 18. Vet själv hur jävligt det känns. 
Just det, Gud existerar inte


i killed you but i'm not gonna cry


Jag är så sjukt jävla trött! Vill helst sova. Men kanske ska till Lelle ikväll. Pimpla lite vin och sörja att vi inte är 18 än. Eller så kommer pullan hit! Kuk vad trött jag är!!!!1 Men klarar inte av att vara hemma heller. Marcus ska på krogen och jag blir alltid lika nojig. Wää, blir bättre om jag har saker att göra istället. 
Var hemma hos min bebis förut. Fy fan vad jag älskar honom! Vill ha barn med puckot. Nu helst. Ingen överträffar honom. Och då menar jag ingen. ♥ Han gav mig en påse kreatin förut. Som jag ska ha nu när jag ska börja träna. Ska ju som sagt bli bief! 
Nu har jag inte mer att säga.


nånstans mellan porr och knark tror jag att jag hittat min kant


Uh jobb imorse! Känns bra. Nu letar jag paaaey tills ikväll. Säg till om ni vet något gott folk! 


no topic at all


Det där gjorde lite utav min kväll. ↑
Marcus sitter i min säng och pillar på stortån. Jag sitter och försöker komma på något att skriva om till min novell. Går det bra? Så fan heller. Allt blir bara blaskigt och äckligt lyckligt. Vad har hänt med mig? Jag brukade bortse från allt som har med kärlek att göra och kunna skriva så jävla bra. Men jag tror jag har tappat det. Som med allt annat. 


there is no turning back


Sitter hos Marcus, as usual. Han lagar mat som den hemmafru han är. Pappa ringde nyss, jätte söt var han. Jag har inget mer att säga precis. Väntar på bilder från igår. Eftersom att jag inte tog några. 
Jag vill jätte gärna ha sommar nu! Just ja, ska på jobb intervju på tisdag. Jag hoppas det går bra istället för dåligt. Det ska ju alltid vända någon gång, right? 


my life is killing me

Jag har funderingar över att lägga ner bloggen. Är ändå så jävla värdelös på allt annat. 


i've got a water bottle full of whiskey in my handbag

Alltså förlåt för att jag är sämst på att uppdatera! Men igår kunde jag inte riktigt, var hos min favorit Maria i Vadstena med en massa galna brudar. Och vi dansade i timmar! Så roligt har jag inte haft på länge alltså. All cred åt Vadstenas brudar! Nu ska jag vara ledsen och sur ett tag eftersom att Marcus inte alls ville komma hit idag. Idiot. 


oh my god, what have i done? do it again


Snygg osminkad tjej gör sig i ordning för en kväll i Vadstena hos sin favorit Irakie. Gårdagen spenderades med Marcus och Emil. Vi myste allihopa i sängen till Svullo Grisar vidare. Min man och hans familj har farit till Nykil, där de har sin sommarstuga. Skulle vilja följa med dit någon gång faktiskt. Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning. Hörs då! 


and i was never looking for approval from anyone but you


Idag har Frida inte gjort ett piss. Bara varit snygg och inget annat. Ska tydligen våldgästa stackars Adam snart. Jag har spenderat väldigt många timmar där. Inte själv alltså, det skulle jag aldrig våga. Marcus har alltid varit med ofc. Öh, jag ska packa lite. Tagga till lördag då jag eventuellt drar till Maria, min älskade lilla blatte! ♥ Hon ska ha paaey! Well, ska nog byta om, packa lite och sen börja röra mig bortåt. Btw, världens ballaste artist spelas genom mina högtalare. Guess who? P!nk såklart. Grym brud det där. Nu ska jag dra mig bajskorvar till läsare! 


get on your dancing shoes


Halv fyra lyckades jag somna i natt. Bra va? 


wrists filled with dirt instead of blood


Trots att jag sov tre timmar förut så är jag lika trött som jag alltid är annars. Lekte lite med kameran. Gud vad jag vill ha en vanlig jävla digitalkamera! Mobilkameran är inget man skryter med direkt. Jag vill nästan sova lite. Studiedag imorgon vilket känns bra, trots att jag är sämst på att gå i skolan. Jag är sugen på choklad!!!!1 Vet att mamma har i kylen. Kanskeeeee lånar lite, äre chill morsan? (Inte för att jag tror att hon läser den här oseriösa bloggen, men ändå, man ska alltid fråga)
It's a very, very mad world. Jag bör göra annat.


rock away


Blev lite små hungrig med tanke på att jag knappt ätit idag. Så sallad och keso sitter inte helt fel just nu. 


jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


Tror inte riktigt att du fattar hur mycket du betyder för mig. Om jag hade vetat att du stannat no matter what så hade vi gjort det mest otänkbara. Något som hade upprört många. Men inte oss själva. Jag älskar dig verkligen. Och det finns ingen bättre än du. Det vet alla. Och jag har tur som fått dig. Du är världens mest underbara människa.


diamonds are for ever


All cred åt min Lelle som jag tycker om och som inte förtjänar en blåtira av en random dude! (Hoppas det var okej att jag lånade din bild pullän)


you are my sweetest downfall


Jag orkar inte vara trevlig längre. Skiter fullständigt i om du så skulle dö nu. Jag känner mig hemsk, men jag orkar inte längre. Det tror jag du vet. Lets trade shoes for a while and you'll notice my life's everything but good. Nu vill jag inte längre. 


like a bomb



you are a worthless piece of shit, sorry dad

Jag kan inte anstränga mig om du inte anstränger dig. Jag är trött på det här. Jag ska bort från det här om det så leder till döden. Jag orkar verkligen inte längre. 


i want a girl with a black short leather jacket

Yo era svarta & vita svin! 
Jag är trött, känner mig sliten. Morgon sex är jobbigt om man forfarande halv snooza. Typ. Nu verkade som att Marcus är jätte dum, vilket han är, men inte så dum. Vi skall promenera i solskenet bort till Adam. Typ om ett tag. Letar bostad. Letar jobb. Letar ett nytt liv. Hittar jag något av det? Kanske. Becca och jag ska ju bli sambos och skaffa radhus, Volvo och tax snart. Mysigt va? Vår lägenhet kommer se ut som en knarkar kvart efter knapt en vecka. Det kommer vara så smutsigt och så jävla äckligt att ingen kommer vilja vara där. Nej, nu överdrev jag. Men jag är trött. Och sjuk, tror jag. Va liksom sjuk bara för någon dag sen. Dumma immunförsvar. Nu ska jag äta vidare på mina maltesers och pussa på Marcus. 


lycka är att somna tätt intill dig och höra dina hjärtslag

Vaknade nyss, morgonsex är icke fel. Men jag är trött. Så fasligt trött. Nästa helg ska vara vit för mig. Det har blivit alldeles för mycket helger i rad som innehållit alkohol. Det är inte bra. 
Annars en rätt okej helg so far. Fredagen spenderades hos Adam som vanligt, tills han ville dra till krogen. Lördagen vaknade jag upp alldeles ensam eftersom att Marcus drog till SKåne med Emil. Lite läskigt men skönt att få sova. Det bar av till Becca efter att jag vaknat. Vi åt en jävla brakfrukost. Sen tog vi en promenad i solskenet. Alex, hennes granne bjöd in oss till henne och Jonas. Och vi satt och prata, hon är så himla mysig den där kvinnan! 
Nu vill jag ha frukost. 


and again, a weekend that contain alcohol and sins

Emma har klagat på min dåliga uppdatering. Lina med. 
Så, jag tänkte jag skulle skriva något jätte mega onödigt som alla verkligen inte vill veta men som alla bara måste höra.
Eller?
Hur som helst ska jag träffa denna pulla och partner of crime! Sen kommer nog min slyna och bästis. Vem vet vad kvällen har att erbjuda?
Förlåt Lina för bilden! Men du är så fruktansvärt snygg i rött läppstift. There, I said it.



i still press your letters to my lips

Jag är inte pepp på något. Wää!
Som tur är träffade jag min bv Martin innan jag åkte till pappa, han får mig alltid på bra humör.
Förhoppningsvis blir det partey i helgen med min bäjb och Robin!

i was aiming for the sky

Det här får fan bli det sista inlägget innan jag ger mig på sängen och ska bädda den! Det blir ingen skola för mig imorgon har jag bestämt. Istället måste jag verkligen gå ner till det där jävla gymmet och prata med dem. Blä. Har fan ingen lust till det. Skulle vilja gräva ner mig ett tag, eller fly landet. Typ dra till Hawaii, man blir lite sugen när man googlar bilder! Hade jag haft pengar så kanske jag hade dragit för länge sen. Men nu är pnegar det största problemet i min värld. 
Men visst blir man en aning sugen på att bara dra? Ska nog ta tag i jobbletandet nu på riktigt och sedan dra med min pojke på en utlandsresa. Typ Grekland. Vet ni att jag bara varit i USA och London? Ballt hur som helst. 





RSS 2.0