Cocaine and pornstars




Always the same feeling when I look at her



Jag hatar dig så mycket att allt annat blir svart.


Det går inte så bra med mitt bloggande. Det finns många anledningar till det. Ett av dem är att jag bor ute hos pappa just nu. Där funkar inget. Ingen täckning på mobilen, inget internet. På ett sätt är det riktigt skönt. 
Skolan är rätt okej än så länge. Många nya lärare, ännu mer fördomar. Om jag ska bete mig som en idiot mot vissa lärare? Självfallet. Ye old me never dies. Det är ett nytt läsår och jag har bestämt mig för att inte vara som i ettan. Hur det nu ska gå till återstår att ser. Ensam är stark, eller hur var det? 


bury me in my finest gown


Tydligen dagens.
Och vädret kan ingen ha undvikit. Jag hoppas innerligt att det inte är sånt här väder i Göteborg imorgon! Vi drar till Liseberg, vilket ska bli skit kul! 
Dock var det inte lika kul i natt. Tror inte att pojkvännen uppskattar det heller.
Jag gick upp sju imorse, sket i våran sovmorgon vi hade och tog en powerwalk. Riktigt skönt var det. Så nu ska jag försöka ta tag i "träningen". Eller nåt. 


I'm ugly, but that's okey


Osminkad. Gick upp sju idag för att ta mig en powerwalk innan skolan. Känns skönt. Känns bra att jag ens tog mig upp. Idag har jag bara en lektion och det är en av mina favorit ämnen! Lite spänd över skolan är jag, men jag hoppas att det kommer gå bättre detta år. Nu måste jag pudra näsan!


I shouldn't be alive


Jag känner mig så otroligt sviken. Fast jag inte ens ska behöva vara det. Jag vet ju att det bara kommer bli mitt fel i slutändan. Som alltid. Jag är nog rätt förvirrad just nu. Skulle vilja vara ensam ett tag, men det går inte. Då börjar jag tänka ännu mer. 


What's wrong with me?

Skulle behöva skriva av mig allt. Men då kan alla se det och det vill jag inte. För det skulle bara bli pinsamt.  




I'm back



RSS 2.0