and still, i hate her


Nu har min man somnat. Jag är vaken. Ätit kladdkaka jag bakat. Skulle jag inte ha gjort. Nu väntar jag på Ida och en långpromenad. Kommer sitta jävligt fint.
Dagen har varit kort. Imorgon lider jag bara med en gympa lektion och sen en samhällslektion. Värt att jag har en håltimma på ca tre timmar emellan lektionerna. Nae va. 
Nu behöver jag ett jobb. Visst, har ett i sommar. Men behöver ett nu. Precis nu.

Sån färg vill jag ha på mitt hår igen. Ida kommer hata mig när hon läser detta... Men jag ändrar mig jämt! Ska nog börja slinga håret ljusare igen. (Ida kommer definitivt döda mig nu.............) För alla er som inte vet vem Ida är så är hon en av mina bästa vänner, hon utbildar sig till frisör och går andra året på Ljunkan. Hon blir bara bättre och bättre för var dag som går. Hon klipper mig och fixar med mitt hår. Det gillar jag. Hon är bäst den kvinnan. Nästan som en liten mor för mig. Men det gör mig inget! Jag älskar henne helt enkelt.

cause you can't fight the tears that ain't coming


Bussen går om en timme. Då ska jag till skolan för en jävla spanska lektion med den där jävla Rosa. Vad jag hatar ämnet!!! Finns inga ord som beskriver hatet jag känner varje gång någon säger spanska.. 
Anyway, idag ska det göras mycket. Redovisning på spanskan, matte omprov, plugga till naturkunskap imorgon, plugga till samhällskunskap imorgon, hämta papper på arbetsförmedlingen, åka till Ekholmen för att låta Marcus skriva på det (som jag senare måste lämna in senast imorgon), åka hem till pappa. 
Det är min dag. Kul.
Så nu sitter jag här, med en miljon tankar i huvudet. Som vanligt. Det är alltid lika kul. Nae. Är knappt medveten om vad jag gör längre. Känner bara att jag står och trampar på samma ställe. Och det har jag gjort ett tag nu. Kommer liksom ingen vart. Samma gator, samma människor. Jag är trött på det. Behöver nåt nytt. 


it's you that my heart beats for


Jag vet att jag tabbar mig konstant, jag vet att jag säger fel saker hela tiden, jag vet att jag gör fel. Men det har aldrig varit någon annan än just du. Du är den enda. Och jag lägger ner allt jag har för din skull. Men ibland blir det bara så fel, från min sida. Jag vet ärligt talat inte varför. Och du är bra på alla sätt och vis. Du bara är underbar emot mig. Och jag vet att jag inte säger det så ofta, men jag uppskattar dig verkligen.
Du är det finaste jag haft tillgång till. Och det tänker jag inte kasta bort. Inte ens för alla pengar i världen. Jag är inte van vid att någon vill ställa upp såhär mycket och stå ut med mig. Jag kan gråta för att du är så fin. Jag kan gråta för att jag är så jävla dum ibland.
Jag hatar att vara jag.
Du ska veta att jag aldrig någonsin mött en människa med en sån underbar personlighet som du. Aldrig någonsin. Jag förtjänar inte dig. Jag kan inte ens beskriva hur jag känner för dig. Jag kan bara säga att jag vill hålla din hand hela livet ut. När jag är med dig, det är då allt är bra. Även om jag kanske inte visar det tillräckligt ofta så är det så. Du får mig verkligen att må så jävla mycket bättre. Så förlåt att det blir som det blir ibland. Men jag vet inte hur jag ska vara när du är så jävla bra. Jag har aldrig varit med om det tidigare. Och jag varken ljuger eller överdriver när jag säger det. Det är så. Jag är glad att jag fann dig, annars vet jag inte vart jag hade varit idag. 
Jag älskar dig Marcus Daniel Caesar.

a picture of them all, my life
















like i said before, it's a hell of a job

Älskar att jag är så jävla bra på att uppdatera. Älskar att ni fortfarande läser den! 
Nu; luncha med pappa, lillebror & my husband.
Sen; klippa haaret! 


my dude and i


Detta gjorde seriöst min dag;

Lelle smsa precis när jag gick av bussen. HON OCH JAG SKA TILL VÅRAT STAMMIS STÄLLE VID KLOCKAN FEM MED JOHNNY!
Det blir nice. Som fan. Den kvinnan/mannen är underbar.
(Detta är den enda "nya" bilden på mig och Lelle. Den är från Valborg @ my place.)

Nu måste jag skriva på mitt arbete som ska vara klart 23:59 i natt. Ska självklart fortsätta när jag kommit hem!


be a drag


Natten kommer spenderas ensam. Min man och hans kompanjon är på väg till Jönköping. Vet inte om de kommer hem ikväll eller sover där. Jag vet ingenting ärligt talat. Fick höra igår kväll att de skulle iväg. Och fick inget ordentligt svar om de skulle hem eller inte. Känns bra. Anyway så är det bra att spendera tid från varandra. Fast jag måste skriva klart rapporten i svenskan. Vilket suger eftersom att jag knappt börjat... Bra Frida! Tackar. Orkar egentligen inte att sitta och bara försöka skriva den där jävla rapporten. Vill bränna upp det och inte behöva tänka på det mer. Vid närmare eftertanke så vill jag nog bränna ner hela skolan. Det skulle sitta jävligt fint.
Lelle, om du läser det här så ska du veta att jag fantiserar om oss två sittandes på 55:an med öl & våran Johnny i eftermiddag!


i was born this way

Fun facts about a nutcase;
  • Jag skulle kunna slå människor som tror sig vara bättre än alla andra och de inte är diskreta med det.
  • Jag vill slå någon så grovt att det måste åka till akuten! (Haha, sorry! Men jag har alltid velat ta ut all min ilska på någon som verkligen förtjänar det på ett sånt brutalt sätt)
  • Insåg för bara ett år sen hur lömska och falska tjejer är. (That's why I have Lelle)
  • Jag bajsar ofta. Och njuter av det.
  • Jag gör ofta saker jag inte får. Och njuter av det.
  • Skolan intresserar mig inte ett dugg. Och jag njuter ej av det.
  • Jag gör alltid skolarbeten eller pluggar till prov antingen dan innan eller två dagar innan. Jämt.
  • En bäbis skulle sitta rätt fint. Eller?
Haha. Snart kommer min man. 

filthy slut


Nej, min pojkvän är inte sånt ass som det ibland låter. Ska bara informera alla om det så att ni vet det. För han är världens bästa. Faktiskt den bästa jag träffat. Och jag vet att alla är avundsjuka på hur bra vi egentligen har det. Haha! 


one minute on your lips, forever on your hips

Så, nu har jag berättat att jag eventuellt byter skola till hösten. Det var inte speciellt populärt. Hade inte förväntat mig något annat heller.
Igår tjöt jag mer eller mindre hela kvällen. Jag skickade hem Marcus. För det var alltför dålig stämning.
Anyway, ska möta upp Lelle sen och då går vi till Jensen och ska äta. Behöver plocka ögonbrynen.
Marcus hämtar mig i eftermiddag, då ska vi äta glass. Fast jag vet att det inte kommer bli så. Han ska åka ochj köpa en så sjukt onödig grej; Paddytech Paddy Vibe. För 399:-.
Jag har tovor i hela mitt hår och jag hatar det. Vill klippa mig. Fast ändå inte. Vill ha långt hår till sommaren. Fast jag vill ändå klippa av mig allt. Fast då kommer jag se tjock ut.
Borde hjälpa till med engelska uppgiften. Men jag vill rymma iväg och aldrig komma tillbaka. Leva utanför samhällets ram. Jag vill.

that's just bullshit


Jag hade verkligen förberett mig på att jorden skulle gå under igår. För mitt liv tog liksom slut. Det har tagit slut. För där jag är nu, har jag varit alltför länge. Inget nytt händer. Samma gamla skit. Jag är uttråkad. Men jag kan inte göra något åt saken. Varför? Skolan så klart. Vad annars? Hatar att jag ska behöva ha så många drömmar och visioner när jag ändå inte kan göra något åt dem. 
Hatar att jag ska behöva känna såhär. Hatar att jag ska behöva vara jag. Varför kunde jag bara inte få födas som någon annan? Någon som inte tänker way too much all the time. Jag hatar seriöst att behöva vara jag. Jag har alltid velat vara någon annan. För jag är ingen höjdare, jag är ingen speciell. Jag är bara en nobody, precis som alla andra. Och det stör mig. För jag har aldrig föraktat någon såhär mycket som när jag ser min spegelbild. För jag vet att den kvinnan är ingenting. Hon kan inte uppnå ett dyft. Och det har hon heller aldrig gjort.
Jag minns att pappa sa till mig att det är jobbigt att växa upp som tjej när jag var liten. Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär jobbigt. För vissa gånger vill jag verkligen ge upp allt och bara försvinna ett tag. Och det är bara sanningen. Är egentligen inte speciellt deprimerad av mig längre, men tankarna finns fortfarande kvar. Ärren syns fortfarande och kommer alltid göra det. 
Det låter som att det ska vara synd om mig. Men det är det inte. Jag bara öppnar mig själv för att visa att jag har en svag punkt. Att jag faktiskt är sårbar. Och jag ska erkänna att jag har gått sönder inuti. Det är helt och hållet trasigt. Och jag vet inte vad jag ska göra för att fixa det. 
Jag har börjat uppskatta mina vänner mer och mer. För jag har insett att människan behöver uppskattning för att känna sig bra. Jag försöker verkligen räcka till alla. Jag försöker vara alla till lags. Jag försöker göra så att alla ska tycka om mig. Jag försöker så gott jag bara kan. Men ibland känns det inte som om jag gör tillräckligt. Skulle vilja göra en revolt. Typ råna en bank och bli större än Bonnie & Clyde.

lelles place

Sitter hemma hos Lelle och taggar utgång! Kommer bli jääävligt bra. Fint väder och allt! Detta blir ett kort inlägg. För jag orkar inte skriva mer. Ses i dimman!
FIna, fina vän. ♥

i'm a man


Jag orkar inte blogga egentligen.
Men ikväll ska jag förhoppningsvis umgås med mina fina vänner. Martin och Lelle.

on top of the corpses, we climb to the top

Jag är sjuk och ska tycka synd om mig själv för första gången på länge. Ingen annan gör ju det. 


oi

Kollade nyss klippet på den kristna mannen som studerat bibeln hela livet. Jordbävning. Judgment day. Klockan 18:00. På lördag. Om jag tror på det? Både jag och nej. Men vad jag vill veta vad det är som står i bibeln att jorden kommer gå under. Vilka är bevisen? Det skulle verkligen suga om det hände. Men då tror jag att gud uppenbarar sig. Och skulle nu jorden gå under på lördag, så hade vi nog känt det i förväg. Förstår ni? Naturen hade varnat oss. 


frida ♥ lelle



Just det, den här människa vid namn Lelle är underbar. Hon är bäst helt enkelt. 
& jag tycker om henne galet mycket. 


natural born killers

Älskar att folk läser fast min uppdatering suger! 
Bilder från gårdagen kommer. Någon gång. 
Årtiondets ros går till min Marcus. Ville bara säga det. Han är bäst.


who needs a heart, when a heart can be broken?


Känner mig så otroligt nere. Har känt såhär ganska länge. Jag hatar att vakna upp varje morgon och inse att jag fortfarande lever samma jävla liv.
 Tur jag har som har så fina vänner och en sån fin pojkvän. Han ligger för övrigt kvar hemma hos mig och sover. Skulle väldigt gärna vilja ligga kvar under täcket och bara mysa. Meeeeeeeeeen jag måste till skolan. Vilket suger, för vi har spanska och ska skriva ett jävla arbete om när vi reser till ett spansktalande land. KUL. Nae, för jag kan bara ett enda ord på spanska. Och det är pantalones. Det betyder faktiskt byxor.
Imorgon är det fredag och det betyder utgång med en mycket, mycket, speciell och fin vän; LELLE! Det ska bli kul. Kuwl. KUWLLKKLLLL!!!!!!! Det spårar ur för mig nu för att jag är så jävla trött.
Tack och hej!

won't back down

Alltid samma jävla känsla. Samma svek. Jag kan inte lita på någon, inte ens mig själv. Jag drivs till vansinne av alla mina jävla tankar. Jag vill slita ut hjärnan och dränka den i tändvätska kasta en tändsticka på den och gå därifrån. Ibland tror jag att det skulle vara bättre att inte kunna tänka alls. Men vad som än händer så kommer jag stå kvar på samma plats. Jag kommer inte rubba mig. Även om jag bara skulle vilja falla till marken och ligga kvar. Ruttna i all evighet. Men jag är bättre än så. Det vet både du och jag. 


after school

Jag är så sjukt glad över att jag och Lelle ska ta en öl after school på 55:an! Gud vad jag tycker om den bruden alltså. Så jävla grym människa. Har aldrig träffat någon som är så lik mig. Hon är som en dude. Me too. Därför vi passar så bra ihop.
Fina, fina, underbara vän! ♥

vi förtjänar nog ändå, att få köpa lite koks och så, för det var så väldigt länge sen vi svek oss själva och dig igen


Min älskling är här. 
Han duschar, men snart är han under täcket med mig. Hihi


you are a woman, you can hold it forever

Hemkommen efter en liten promenad. Ingen Caesar här. Han kommer komma sent, eller iaf tillräckligt sent för att vi ska hinna säga hej innan någon av oss somnar. Anyway, det var skönt att promenera. 

Jag insåg när jag gick i regnet att jag ibland kan vara för snäll för mitt eget bästa. Vad hände med bitchen? Henne trivdes jag lite med. Då var det ingen som vågade göra mig illa. Fast å andra sidan så var jag rätt hatad under den epoken. Fast lite hat behöver vi alla. 

Skulle kunna dö för att se ut som Kate Moss. 


Skulle inte ni? 


vi ska alla dö, varför inte skynda på processen?


Well, blev inget gymmande idag. Varför? För jag går inte till ett gym ensam. Och Marcus fick förhinder. Så kan det va. 
Är det bara jag som hatar nya Spotify btw? Tror det va. 
Funderar på att ta en promenad. Men jag är trött på allt. Orkar inte. Men jag måste. Jag behöver det. Iaf om jag ska vara snyggare än alla andra brudar på stranden i sommar! 
Jag vill ner på stan och träffa min Annie. Men går ju inte eftersom jag väntar på en seg Caesar. Så.. ja. That blows.
Funderar seriöst på att gå en sväng. Blir dum i huvudet av att bara sitta. Jag saknar min syster för övrigt. Så förlåt Lina att jag är en dålig syster! 
Lelle, jag tycker om dig. Bara så du vet! 


i know what to do



För jag vet att en vacker dag kommer det gå överstyr och jag tänker låta det göra det den här gången, för jag vill. 


why did you pick someone like me instead of someone like her?


Min älskade kom tillslut och nu sover han. 
Jag vill till gymmet nu i veckan, måste hämta mina kläder som är hos far min. 
Imorgon ska jag till Ågatan och kanske, kanske ta en öl. Men jag ska träffa Annie iaf. 
Saknat henne, det var för länge sen jag träffade henne! Kul ska det bli. 
Fortfarande sjukt nöjd över mitt jävla sommarjobb = cashfloooow! Nu ska jag borsta gaddarna och sedan krypa ner bredvid min älskade. 
Och ja, ni får leva med lite egobilder på mig idag. 


i reach for your wrist to feel a pulse


Jag har insett att jag kommer tjäna pengar i sommar! Nu jävlar blir det körkort och en resa med min älskling i höst. Det har jag bestämt och det får han finna sig i. Punkt slut.


this was after i fell down the stairs


Ibland kan jag ha grova problem med mig själv. En sak är att jag är så fruktansvärt svartsjuk. För alla Marcus tjejkompisar och ex ser mycket bättre ut än vad jag gör, enligt mig själv. Och sånt stör mig. För allt jag ser i spegeln är något äckligt och fult. Jag vill inte behöva vara så jävla ytlig! Varför jag blir svartsjuk på andra tjejer? För att jag vet hur tjejer fungerar. Jag är ju en själv! Och jag vet själv vad jag har gjort förr. Och det är just därför jag har så svårt för att träffa nya tjejer.
Nu vet jag ju självklart att han aldrig skulle få för sig att vara otrogen. Men ändå så finns det en känsla som sitter kvar sen två-tre år tillbaka. Och jag vet inte hur jag ska få bort den. Känner mig bara så jävla idiotisk när jag blir svartsjuk. Men jag klarar inte av själva tanken på att en annan, snyggare brud ens tänker tanken att ragga på min pojkvän.
Jag är konstig av mig. Och jag vet aldrig när jag ska vara tyst eller säga något. Jag kan bli arg för ingenting, just för att saken som gjorde mig irriterad kan föra vidare mina tankar till något annat. Och sen uppstår en ond cirkel i mitt huvud. Nu pratar jag bara inte om svartsjukan. Det är inte så att jag går omkringa hela dagarna och är svartsjuk för att Marcus tjejkompis skrev "Hej" på Facebook. Sån är jag inte. Men när jag vet en sak om en viss tjej, så hatar jag henne. Utan att hon ens ska ha behövt göra något emot mig personligen. Samma sak med tjejer som ser bättre ut än mig; jag hatar dem. Utan någon som helst anledning.
Jag är inte som alla andra. Och det vet ni. 


how to slap a man in the face


Känner hur mitt humör verkligen sviktar idag. Jävla, jävla väder!!!! Och så ska jag träffa Marcus idag, men jag vet inte om han ens vill komma när det är sånt här väder. Ibland fattar jag inte honom. Okej, han har inte hört av sig idag. Förutom ringt. Men han har inga sms så jag vet inte om han ska komma eller inte. Han anstränger ju sig inte för att höra av sig heller direkt. Jag vet vart han är men jag vägrar gå dit. Och ringa honom tänka jag inte göra. Han får höra av sig idag. Och nej, vi är inte osams. Sånt händer inte oss. Tröttnar bara på att han inte har några sms. Fast iof, vi har setts nu varje dag i snart två veckor. Han kanske tröttnar på att vara med samma gamla tjej hela tiden, vad vet jag? Satsar på en kväll för mig själv då! 
Men en sak som är positiv är att jag har fixat mig ett sommarjobb!
→ 8 jävla veckor = cashflow. ←
Men helt allvarligt nu; VÄDRET??!?!!! Va fan. Sånt här får mig att bli så jävla trött.


jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

Hänger mig i eftermiddag.

you are one of a kind


Det här är världens bästa. Jag älskar honom enormt. Jag kommer aldrig kunna hitta ord som beskriver hur mycket jag älskar den här människan, men jag vet att det är honom jag kommer skaffa barn med en vacker dag. Jag bara vet det. ♥


if you were deaf, what language would you think in?









Lite bilder ifrån helgen, både från krogen och my place. Tack för att ni gjorde det bra!
Marcus ligger och sover, jag vill krypa ner bredvid honom. Tänkte göra det snart. Så snart jag lagt upp dessa bilder. Imorgon har jag sovmorgon ett bra tag. Det är fint. Snart fyller fina Lelle år! Fredag blir det krogen igen, kanske pallar dra dit. Ska ju liksom jobba på lördag morgon.. Nu ska jag göra nytta! 


RSS 2.0